Anda Menggunakan Handphone?..adakah handphone anda menghasilkan apa2 INCOME..adakah anda tahu bahawa dengan menggunakan handphone anda..anda boleh menjana pendapatan sampingan beribu $$ setiap bulan..malah ia bakal menjadi pencen seumur hidup anda..Sila Daftar SEGERA..!!!

PELAN KEUNTUNGAN

CARA DAPAT KEUNTUNGAN !!

Setelah anda mendaftar..ada 3 cara anda akan memperolehi keuntungan !!
BUKAN TIPU..INI MEMANG BETUL
Komisen keuntungan berbeza bergantung kepada level anda..semakin tinggi anda..semakin banyaklah keuntungan anda..
Semakin tinggi level anda..semakin tinggi dan banyak lapisan Downline yang boleh anda daftar..Maksudnya..semakin mahal yuran anda boleh kenakan !!

 Logiknya.,lagi tinggi level anda,.semakin ramailah downline di bawah anda.,Lagi ramai downline,,Lagi banyaklah komisen yang anda akan dapat..TANPA BUAT APE-APE PUN...!!
CARA PENGIRAAN KEUNTUNGAN

Inilah peluang anda untuk memperoleh pendapatan 3 angka dan insyaAllah lebih dari itu.

Semuanya tidak mustahil jika anda mempunyai keinginan, dan usaha serta dengan wujudnya server serba canggih syarikat kami ini.

CONTOH PENGIRAAN PENDAPATAN;

Anda mendaftar dengan kami di level AGEN. Anda mendaftar rakan anda menjadi RETAIL di bawah anda(downline).
Contohnya RETAIL anda tadi menjual Celcom RM10(C10). Harga C10 untuk AGEN ialah RM9.60 dan harga C10 untuk  RETAIL ialah RM9.625.Perbezaan harga 0.025sen dari jualan RETAIL anda tadi akan automatik masuk ke dalam akaun anda sebagai komisen.
Sekiranya agen RETAIL anda tadi mendaftar 1ST RETAIL dibawahnya dan 1ST RETAIL itu menjual C10, secara automatik anda akan mendapat komisen 0.025sen dan agen 1ST RETAIL anda tadi akan mendapat komisen 0.025sen.
Semakin banyak downline anda, semakin banyak komisen yang akan anda peroleh kerana komisen itu akan di berikan bagi setiap jualan yang di lakukan.
Mudah Faham lagi, anda mendaftar dengan kami di level AGEN. Anda mendaftar rakan anda menjadi 3rd RETAIL di bawah anda(downline).
Contohnya 3rd RETAIL anda tadi menjual Celcom RM10(C10). Harga C10 untuk AGEN ialah RM9.60 dan harga C10 untuk  3rd RETAIL ialah RM9.70. Perbezaan harga 0.10sen dari jualan 3rd RETAIL anda tadi akan automatik masuk ke dalam akaun anda sebagai komisen.


Andaikan anda mempunyai 50 agen RETAIL dan setiap agen RETAIL anda mempunyai 5 3rd RETAIL. Mereka menjual 10kali C10 dalam sehari.


Komisen anda dapat dari RETAIL(sehari)    :
0.025sen komisen X 10 kali jualan sehari 
 = 0.25sen komisen
 = 0.25sen komisen X 50 RETAIL = RM12.50 sehari
Komisen anda dapat dari 3rd RETAIL anda :
10sen komisen X 10 kali jualan sehari = RM1 komisen
RM1 komisen X 250 3rd RETAIL = RM250 sehari

Total komisen sehari              : RM12.50 + RM250 = RM 262.50
Total pendapatan sebulan       : RM 262.50 X 30 hari = RM 7,875 !!!


Dan ini belum termasuk dengan jumlah wang yang bakal anda perolehi semasa mendaftar downline dan tentunya pendapatan berganda lagi akan diperolehi sekiranya lebih ramai downline di bawah anda !!

Laman Sembang SuksesReload